Om oss

Väg & Trafikutbildarna AB är ett företag som har specialiserat sig på utbildningar inom bland annat säkerhet och entreprenad. Här ingår utbildningar för truckkort och arbete på väg. Vi anser att alla ska ha en trygg och säker arbetsplats vare sig det handlar om en lagerlokal eller ute på vägarna. I vår arbete på väg-kurs ingår bland annat HLR som är något som alla borde kunna.

Våra kunniga och professionella utbildare ser till att alla känner sig inkluderade i utbildningen. Har du inte möjlighet att ta dig till våra lokaler kan du ta del av vårt arbete på väg distanskurs. Geografi ska inte vara ett hinder för att ta del av våra kurser.

APV-utbildning efter dina behov

Vi kommer anpassa vår arbete på väg-utbildning efter er grupp. Genom vår erfarenhet vet vi hur vi bäst ska lägga upp utbildningen. Vi mixar teori med praktik och ger dig alla hjälpmedel du behöver för att klara dig bra på vägarna.

Våra utbildare är kompetenta, professionella och får alla att trivas och känna sig avslappnade. Vi är medvetna om att det krävs en lugn och avslappnad miljö för att kunna lära sig på bästa sätt. Välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer.

brandskyddsförening
trafikverket
myndigheten-för-samhällsskydd-och-beredskap
basp-basu

Våra utbildningar

För dig som behöver en heta arbeten utbildning erbjuder vi olika kurser. Våra kurser ges i hela landet och vissa går även att ta del av på distans. Med våra heta arbeten kurser kan du få den kunskap och de certifikat som behövs för att jobba inom, det av det som försäkringsbolagen, klassar som brandfarliga arbeten.

Det handlar om arbeten där uppvärmning eller gnistbildning kan uppstå, som till exempel arbeten med varmluftspistol, sliprondell, svetsning, lödning eller skärning.

För dig som behöver personal med bättre kompetens kan vi erbjuda våra heta arbeten kurser, vi kan också anpassa kurserna efter dina behov.

Väg & Trafikutbildarna har dessutom möjlighet att hjälpa dig med rekrytering, förmedling och bemanning. Genom våra bemanningstjänster kan vi hjälpa dig att hålla företaget kostnadseffektivt och ge dig tillgång till personal med rätt utbildningar. Det blir dessutom en större anställningstrygghet för din personal.